
Recept voor ong. 16 rondjes.
4 bladerdeegplakjes
250 gr rundgehakt
zongedroogde tomaten
Een handje spinazie
Geraspte geitenkaas
Kruiden voor door het gehakt zoals: peper, zout, bieslook, basilicum, paprika, enz., eventueel een fijn gesneden uitje
Bereidingswijze:
- Leg de 4 bladerdeegvelletjes in de vorm van een vierkant en leg de randjes net iets over elkaar heen.
- Druk de randjes aan zodat er 1 groot bladerdeegvel ontstaat.
- Smeer het gekruide gehakt over het bladerdeeg en laat een rand vrij.
- Verdeel de blaadjes spinazie over het gehakt.
- Strooi de geraspte kaas over de spinazie.
- Snijd vervolgens de zongedroogde tomaatjes fijn en verdeel deze over de spinazie.
- Rol het bladerdeeg op.
- Verwarm de oven voor op 200 graden en snijd de bladerdeegrol in ongeveer 16 plakken.
- Leg alle plakjes op een bakplaat met bakpapier en zet de bladerdeegrondjes ongeveer 20 minuten in de oven.
- Als de bladerdeegrondjes mooi bruin zijn geworden, zijn ze klaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten