Pagina's

zondag 11 maart 2018

Recepten voor de Paasbrunch (suikervrij)

Nog 3 weken en dan is het Pasen.
Tijd om een verzamelpagina te maken voor een lekkere paasbrunch. Op deze pagina staan een aantal recepten die je kunt gebruiken. Lekkere broodjes, taart, salades en snacks en allemaal zonder geraffineerde suiker. 
Een deel kun je nu al maken en dan invriezen tot je het nodig hebt.
Ben je nog op zoek naar andere recepten voor de brunch, kijk dan even verder op mijn blog, wie weet staat er nog iets bij wat je lekker vindt.


Broodjes:

Allereerst de broodjes. Lekkere broodjes die je kunt maken zonder broodbakmachine. Ik gebruik voor deze broodjes de broodbakmachine om te kneden. Het rijzen van de broodjes gebeurt op de bakplaat.


Broodjes met zongedroogde tomaatjes (klik hier voor het recept)


Verse pestobroodjes (klik hier voor het recept)

Salades: 

Voor op de broodjes of crackers 4 lekkere salades met kip en ei.

 Kip pesto salade (klik hier voor het recept)


Bieslook eiersalade (klik hier voor het recept)
 
 
Ei salade met zongedroogde tomaatjes (klik hier voor het recept)

Kipsaté salade (klik hier voor het recept)


Snacks: 

Afhankelijk van de tijd van je brunch kun je er ook wat lekkere snacks bij zetten. Het zijn eigenlijk ook een soort broodjes.
 

Mini saucijzenbroodjes (klik hier voor het recept)


Bladerdeegrondjes met zongedroogde tomaatjes (klik hier voor het recept) of met rundgehakt (klik hier voor het recept).

Taart en koek: 

Tot slot een paar zoete onderdelen voor de paasbrunch. 

Toert (klik hier voor het recept). Het is zoet en toch zonder geraffineerde suiker. Voor de vulling is een vruchtenspread gebruikt zonder toegevoegde suiker. Het zoete in deze taart komt dus van de vruchten en de banaan die er in verwerkt zijn.

Suikervrije wafels (klik hier voor het recept). Bij dit recept kun je kiezen hoe gezond je het wilt. Er is een variant met kokosbloesemsuiker voor de echte zoetekauwen en er is een variant met havermout. Kijk maar wat het beste bij je past.

Ik wens jullie fijne paasdagen en veel plezier bij het kokkerellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten